— Valentýnské degustační menu —

• Amuse bouche •
Raffaello z bílé čokolády a mandlí, s kozí panna cottou a pečenou řepou s domácí bagetou

• Studený předkrm •
Tartar z avokáda se sušenými rajčaty a chilli, s tygřími krevetami smaženými v panko strouhance, s krevetovou majonézou

• Polévka •
Dýňový krém s kurkumou a koriandrem a kokosovou pěnou

• Hlavní ZÁŽITEK •
Pošírovaný halibut v uzeném másle, na šafránovém rizotu s pečenou dýní, citrónovo-smetanovou espumou

nebo

Presovaná hovězí žebra z Abertamské farmy,
se sušenými rajčaty a listovým špenátem, restovanými kapustičkami na slanině, kaštanovou kroketou a omáčkou z karamelu, portského vína a bylinek se šafránovým krémem s dýňovým pyré

• Dezert •
Čokoládové oplatky s ananasovým ragú s mátou a chilli,
ostružinovým a mandlovým krémem, čerstvým ovocem, mangovým sorbetem, perníkovo-mandlovou drobenkou a prachem z červeného cukru